ΟΤΑ: Ο αυταρχισμός πάει μαζί με την αντιλαϊκή πολιτική

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 08:28
ΟΤΑ: Ο αυταρχισμός πάει μαζί με την αντιλαϊκή πολιτική
Eπίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπολύει το συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ, με αφορμή τη χθεσινή ρίψη χημικών σε διαδήλωση συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας.

Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το χτύπημα της κινητοποίησης των συνταξιούχων με χημικά. Οι συνταξιούχοι διαδήλωναν ενάντια στο πετσόκομμα των συντάξεών τους και διεκδικούσαν την αναπλήρωση των απωλειών τους. Ο αυταρχισμός πάει μαζί με την αντιλαϊκή πολιτική όσο και να προσπαθούν να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο δεν μπορούν. Η απάντηση των εργαζομένων και των συνταξιούχων και συνολικά όλων των λαϊκών στρωμάτων πρέπει να είναι ο οργανωμένος αγώνας απέναντι σε κάθε κυβέρνηση που τσακίζει τα λαϊκά δικαιώματα του λαού.

Να μην ξεγελαστεί ο λαός από τα κόλπα τους με τις δήθεν αποδοκιμασίες από την πλευρά της κυβέρνησης για τις ενέργειες των ΜΑΤ. Υπηρετούν την πιο βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική υπέρ του κεφαλαίου, δεν ήταν ένα λάθος το χτύπημα στους συνταξιούχους, έχουν αποφασίσει με ποια πλευρά βρίσκονται, ένα είναι σίγουρο ότι δεν είναι με τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Η υλοποίηση της πολιτικής τους περνάει από το τσάκισμα κάθε λαϊκού δικαιώματος.

Δεν τους φοβόμαστε, θα μας βρίσκουν παντού μπροστά τους.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 08:48