Γυναίκα, μέλος κυκλώματος ναρκωτικών, ανεβοκατέβαινε με αυτοκίνητο την εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου με ιλιγγιώδη ταχύτητα λειτουργώντας ως προπομπός. Οι αστυνομικοί δεν την συνέλαβαν…

Οι επικίνδυνοι ληστές, θύμα των οποίων έπεσε και ο γνωστός τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, εμβόλισαν αυτοκίνητο της Ασφάλειας με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό, συνελήφθη αλλά παρολίγο να μη μεταφερθεί στην Ευελπιδων και τα Εγκληματολογικά εργαστήρια για να του πάρουν αποτυπώματα. Ποιο είναι το κοινό στοιχείο των τριών, φαινομενικά άσχετων, υποθέσεων; Τα… αυτοκίνητα της Ασφάλειας που έμειναν στα… pits!!!

Στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί της Δίωξης ναρκωτικών που εξάρθρωσαν κύκλωμα το οποίο καλλιεργούσε εκατοντάδες δενδρύλλια χασίς στα ορεινά της Λακωνίας, παρακολουθούσαν την 51χρονη να αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 150 χιλιόμετρα την ώρα καθώς δεν μπορούσαν να την ακινητοποιήσουν. «Τα αυτοκίνητα μας δεν είναι σε τέτοια κατάσταση ώστε να μπορούν να αναπτύξουν μεγάλες ταχύτητες. Οργανώνουμε τις επιχειρήσεις μας με τέτοιο τρόπο ώστε να συλλαμβάνουμε τα άτομα όταν… σταματούν» λέει αξιωματικός της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στην περίπτωση των ληστών του Λευτέρη Πανταζή, εκτός από τους συλληφθέντες που «αποσύρθηκαν» από την αγορά, εκτός δράσης βγήκε και το αυτοκίνητο των αστυνομικών λόγω των ζημιών που υπέστη. «Καμιά φορά ένα ακινητοποιημένο όχημα, μας προκαλεί περισσότερα προβλήματα από δυο κακοποιούς που κάνουν παράνομες πράξεις. Αν χάσουμε ένα όχημα, τότε πάνε πίσω όλες οι δουλειές μας» λέει αστυνομικός που υπηρετεί στην Ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίο παράδειγμα της άθλιας κατάστασης των οχημάτων κεντρικών υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν η μεταγωγή του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του φαρμακοποιού στο Ψυχικό. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να ξεκινήσουν, διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε διαρροή λαδιών και χρειάστηκε να βρουν άλλο με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν και την εισαγγελία να περιμένει με το… λουκέτο στο χέρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης