Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, η εκπαίδευση Ουκρανών αστυνομικών, σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών, η οποία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο, με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις της, στις Αχαρνές Αττικής.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επιμόρφωση των συγκεκριμένων αστυνομικών σε θέματα διακίνησης ναρκωτικών, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, ώστε να αποκομίσουν τις απαραίτητες γνώσεις για να καλύψουν με επάρκεια τις υπηρεσιακές ανάγκες της πατρίδας τους, στο πλαίσιο της διμερούς συμφωνίας Ελληνοουκρανικής συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου συνέβαλαν καθοριστικά και ουσιαστικά καταρτισμένοι διδάσκοντες καθηγητές, από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά, τη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων, καθώς και Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Την έναρξη του σεμιναρίου τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης της Ουκρανικής Πρεσβείας, κ. Volodymyr Shkurov, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Σταματίνα Μίζη, οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό προς τους εκπαιδευομένους, ενώ οι δύο πλευρές αντάλλαξαν προσφέρθηκαν εθιμοτυπικά δώρα.

Παρέστησαν επίσης ο A ’ Σύμβουλος της Ουκρανικής Πρεσβείας, κ. Oleksandr Ostashevskyi , ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχος Αθανάσιος Κατσάρας, ο Υποδιοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Διευθυντής Χρυσόστομος Γάλλος και Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των συμμετεχόντων, επιδόθηκαν στους εκπαιδευομένους, από το Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Ταξίαρχο Αθανάσιο Κατσάρα, πιστοποιητικά παρακολούθησης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης