Παύση της λειτουργίας για μερικές ημέρες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010, 17:36
Παύση της λειτουργίας για μερικές ημέρες
Η εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της παραγωγικής της λειτουργίας για δύο ημέρες, τις ερχόμενες Πέμπτη και Παρασκευή.

Η διακοπή αφορά μόνο στους εργαζομένους στην παραγωγή της εταιρείας, οι οποίοι και θα λάβουν μέρος της κανονικής ετήσιας άδειάς τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η απόφαση αυτή κρίθηκε, δυστυχώς, αναγκαία λόγω των μειωμένων παραγωγικών αναγκών που έχει προκαλέσει η πτώση της αγοράς καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις, η μείωση που αντιμετωπίζει η αγορά των τσιγάρων το πρώτο δίμηνο του 2010 είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2009, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα αισθητές οι επιπτώσεις των πρόσφατων αυξήσεων στη φορολογία των τσιγάρων, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει προϊόντα με τις νέες, αυξημένες τιμές.

Λάβαμε την απόφαση αυτή με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε ως ο μεγαλύτερος εργοδότης στην ελληνική καπνοβιομηχανία και πάντα με γνώμονα την προάσπιση τόσο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και της επένδυσης των 100 εκατομμυρίων ευρώ που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα όσο και της απασχόλησης των 850 και πλέον εργαζόμενών μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010, 17:36