Χιονοπτώσεις ξεκίνησαν από χθες το βράδυ σε πολλά χωριά του νομού Σάμου, όπως στο Πάνδροσο, στα Μεσόγεια, τον Πύργο και στον Πλάτανο, ενώ κλειστά παραμένουν για δεύτερη μέρα τα σχολεία του Πύργου και του Πλατάνου.

Οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν επέτρεψαν την εκτέλεση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, ενώ η πτήση για Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τσουβάλια έχουν τοποθετηθεί προληπτικά, για το ενδεχόμενο πλημμυρών, στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή του Άγιου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, μέχρι στιγμής δεν έχουν σημειωθεί προβλήματα, ωστόσο οι άνεμοι εντάθηκαν σήμερα το πρωί.

Οι θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι που επικρατούσαν χθες στην περιοχή του Καρλοβασίου προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, ενώ παρασύρθηκε η πέργκολα ενός καταστήματος και δημιουργήθηκε ρωγμή στο πεζοδρόμιο. Άνδρες του Λιμενικού, για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων προς το λιμάνι του Καρλοβασίου, ενώ στον Δήμο Ραχών έκλεισαν αρκετά σχολεία λόγω του παγετού.

Αύριο, από το πρωί, κλιμάκιο με επικεφαλής τον δήμαρχο, Στέλιο Θάνο, θα μεταβεί στο Καρλόβασι, για να κάνει καταγραφή των ζημιών και να δρομολογήσει λύσεις για την αποκατάστασή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης