Η τρύπα που βλέπετε στην φωτογραφία βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Πάρου και Προκοπίου στα Μεγάλα Σχίνα Μενιδίου. Έχει βάθος τουλάχιστον μισό μέτρο και βρίσκεται ακριβώς πίσω από την στροφή του δρόμου.

Την νύχτα είναι εντελώς απίθανο να γίνει αντιληπτή από τους οδηγούς των αυτοκινήτων. Για τους οδηγούς μοτοσυκλετών, ούτε λόγος… Η τρύπα αυτή απειλεί άμεσα όχι μόνο την σωματική ακεραιότητά τους, αλλά και την ίδια τη ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί μία περιπλάνηση στους δρόμους-παγίδες του Μενιδίου, σε απόσταση ελάχιστων χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βαρεθεί να μετράνε ατυχήματα και να καλούν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
/bestof/!2010/120210/lakouves.flv

Ο δήμαρχος κ. Φωτιάδης επισκέφθηκε την περιοχή, δήλωσε όμως στους απογοητευμένους κατοίκους ότι δεν υπάρχουν χρήματα για την επισκευή των δρόμων. «Για άλλους δρόμους, όμως, υπάρχουν χρήματα», λέει με νόημα κάτοικος που κατήγγειλε αυτή την κατάσταση στη zougla.gr

/audio/!2010/120210/til%20panos.mp3

Ζώντας σε μία συνοικία υποβαθμισμένη, η οποία, όσο και να φαίνεται υπερβολικό, θυμίζει βομβαρδισμένη περιοχή, οι κάτοικοι είναι απαισιόδοξοι σε ό,τι αφορά τη λύση των προβλημάτων τους. Όπως λένε, η απελπισία τους μετατρέπεται σε οργή, όταν σκέπτονται τον δημόσιο πλούτο που έχει διασπαθιστεί τα τελευταία χρόνια από επιτήδειους και οργανωμένα συμφέροντα: «Ως πότε αυτή η κατάσταση;», δηλώνουν αγανακτισμένοι στη zougla.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης