Θεσσαλονίκη: «Παγώνουν» για το 2013 τα δημοτικά τέλη στον δήμο Κορδελίου - Ευόσμου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, 06:40
Θεσσαλονίκη: «Παγώνουν» για το 2013 τα δημοτικά τέλη στον δήμο Κορδελίου - Ευόσμου
Να κρατήσει σταθερά και χωρίς την παραμικρή αύξηση τα δημοτικά τέλη για το 2013 αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού - Ευόσμου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τα νοικοκυριά που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική οικονομική συγκυρία, ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου για τρίτη συνεχή χρονιά κρατά σταθερή την τιμολογιακή του πολιτική, με μειωμένα κατά 50% τα τέλη για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του δήμου (πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες και άποροι).

«Σε μια δραματική για την ελληνική κοινωνία περίοδο, που η οικονομική κρίση έχει γονατίσει το σύνολο των νοικοκυριών, ο δήμος Κορδελιού - Ευόσμου παρά τις δραματικές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της κατά 60% μείωσης των πόρων του, αποφάσισε να μην επιβάλλει καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη και να διατηρήσει τα μειωμένα τέλη σε ειδικές κατηγορίες πολιτών για το 2013. Θεωρούμε πως οφείλουμε με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας να σταθούμε δίπλα στο δημότη και να μην επιβαρύνουμε περαιτέρω την οικονομική του κατάσταση», εξήγησε ο δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης.

Πηγή: seleo.gr
Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, 06:43