Παγκρήτια κινητοποίηση πραγματοποιεί ο εμπορικός κόσμος των Χανίων την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 12.00, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην Παγκρήτια Κινητοποίηση στην Αμερικανονατοϊκή Βάση στη Σούδα την Κυριακή 29 Μάη, με προσυγκέντρωση στις 12 μ.μ. στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς. Συμμετέχουμε στο κάλεσμα των Επιτροπών Ειρήνης της Κρήτης, μελών της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφωνούμε με την πολιτική της εμπλοκής μας στους νατοϊκούς σχεδιασμούς, στις επεμβάσεις και στους πολέμους.

Για λογαριασμό μεγάλων οικονομικών συμφερόντων εκθέτουν σε κίνδυνο τον λαό μας. Ειδικότερα στην περιοχή μας με τη Βάση της Σούδας. Με την χρήση διαφόρων υλικών στην περιοχή μας επιβαρύνεται το φυσικό περιβάλλον και η υγεία μας. Είμαστε ενάντια στην πολιτική που κόβει από την υγεία, την πρόνοια, τις συντάξεις του λαού και ενισχύει τη στρατιωτική μας συμμετοχή σε σχεδιασμούς που τίποτα δεν έχουν να κάνουν με το συμφέρον του λαού μας. Διαφωνούμε στη δημιουργία νέων βάσεων και αναβάθμιση των παλιών. Απαιτούμε άμεση απομάκρυνση του ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και την Κρήτη. Δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα βοηθώντας αυτούς που αιματοκυλίζουν λαούς άλλων χώρων και μετατρέπουν, εξαιτίας των πολέμων, τη χώρα μας σε αποθήκη ψυχών.

Απαιτούμε: Έξω το Νάτο από το Αιγαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καμία συμμετοχή μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις του θανάτου.

Αποδέσμευση από Νάτο και Ε.Ε με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο μας.

Καλούμε τους συνάδελφους να πάρουν μαζικά μέρος, μαζί με τους υπόλοιπους φορείς και συλλόγους. Να συνεχίσουμε σταθερά να παλεύουμε τις αιτίες που γεννάνε τους πολέμους που δεν είναι άλλες από το καπιταλιστικό σύστημα που εξαθλιώνει και δολοφονεί τους λαούς για τα κέρδη των λίγων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης