Πάλεψε με τον διαρρήκτη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009, 10:32
Πάλεψε με τον διαρρήκτη
Τα ταχύτατα αντανακλαστικά του του έσωσαν τη ζωή. Ο λόγος για έναν 33χρονο ιδιοκτήτη διαμερίσματος στην οδό Αρτεμίου 5, στο Παγκράτι, ο οποίος μπαίνοντας χθες βράδυ στο διαμέρισμά του, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον διαρρήκτη που εκείνη την ώρα έβγαινε.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, αλλά ο Γεωργιανός διαρρήκτης έβγαλε ένα κατσαβίδι που έφερε πάνω του και επιχείρησε να χτυπήσει τον 33χρονο στην καρδιά. Ενστικτωδώς, ο τελευταίος πρόλαβε να βάλει το χέρι του μπροστά από το στήθος και το κατσαβίδι, με αποτέλεσμα το κατσαβίδι να τον τραυματίσει στο κόκκαλο του χεριού.

Την ώρα που το θύμα του ήταν αιμόφυρτο στο πάτωμα, ο 24χρονος διαρρήκτης βρήκε τη ευκαιρία να διαφύγει. Οι φωνές και η φασαρία όμως, είχαν κινητοποιήσει τους ενοίκους της πολυκατοικίας, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν στους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που έγινε χθες βράδυ στο σπίτι του Γεωργιανού στον Νέο Κόσμο, οι αστυνομικοί εντόπισαν πληθώρα κλοπιμαίων. Η δράση του διαρρήκτη και του Ιρακινού συνεργάτη του, εκτιμάται ότι ξεκίνησε από το 2005.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009, 10:40