Πρωταγωνιστής σε νέα ερωτικά επεισόδια έγινε για άλλη μια φορά ο πρώην δήμαρχος Αλμυρού Βόλου, Σπύρος Ράππος, μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε το 2004, όταν τάζοντας δουλειά σε μια γυναίκα την οδήγησε στο διαμέρισμά του για να περάσει από το δικό του… «ΑΣΕΠ».

Πάνω χέρι, κάτω χέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκπληκτοι οι περαστικοί της οδού Χατζηαργύρη στο Βόλο, τη Δευτέρα το πρωί, βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Ο πρώην δήμαρχος, ημίγυμνος και αμυνόμενος στις γροθιές ενός άντρα που τον είχε περιλάβει για τα καλά. ‘Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αλβανός σύζυγος ιδιοκτήτριας γνωστού κομμωτηρίου της πόλης ανέβηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου επί της Χατζηαργύρη και μπαίνοντας, αντίκρισε τον πρώην δήμαρχο στο κρεβάτι με τη σύζυγό του. Ο απατημένος σύζυγος δε θέλησε να μιλήσει αλλά να πράξει. Άρχισε να γρονθοκοπεί τον Σπύρο Ράππο, ο οποίος εκείνη την ώρα φορούσε μόνο τα εσώρουχά του. Ο καβγάς δεν περιορίστηκε εντός του διαμερίσματος, αλλά το ξύλο έπεσε «βροχή», έως το ισόγειο, για να καταλήξει στη μέση του δρόμου. Από τα γύρω μαγαζιά πετάχτηκαν θαμώνες, έμποροι και περαστικοί, για να σταματήσουν τον εξοργισμένο σύζυγο, αλλά τίποτα. Μετά από λίγα λεπτά, έφτασε η αστυνομία, για να οδηγήσει και τους δύο στο Τμήμα Αγ. Νικολάου. Εκεί, όπως φαίνεται, τα πνεύματα ηρέμησαν, κάτι το ξύλο, κάτι η κούραση από τα extreme αθλήματα, δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις και για το μόνο που δεν μπορούμε να σας πείσουμε είναι αν έζησαν αυτοί καλά…

Ο εκβιασμός

Πέρα από τις ξεκαρδιστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της πόλης, υπάρχει και η άλλη, πολύ σοβαρή, διάσταση. Πρόκειται για την καταγγελία που έκανε στην εκπομπή μας, το 2004, κυρία, η οποία τότε έψαχνε απεγνωσμένα για μια δουλειά. Μια κρυφή κάμερα απέδειξε τον εκβιασμό που υπέστη η γυναίκα αυτή από τον τότε δήμαρχο, Σπύρο Ράππο. Υποσχόμενος ότι θα της βρει δουλειά, βρέθηκε μαζί της σε ξενοδοχείο του Βόλου, όπου ημίγυμνος ξεκίνησε το ερωτικό-εκβιαστικό παιχνίδι της συναλλαγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα οδήγησε την υπόθεση στη δικαιοσύνη, προσπαθώντας να αποδείξει την πρακτική του δημάρχου σε σχέση με την πρόσληψή της. Ο κ. Ράππος βρήκε συμπαραστάτες στα πρόσωπα εκείνων που συνεχίζουν να θεωρούν ότι η καταγραφή ενός τέτοιου εκβιασμού και εκμετάλλευσης μιας άνεργης δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και οι μέθοδοι αυτές μπορούν να υποκαθιστούν το ΑΣΕΠ και τα κριτήρια προσλήψεων. Υπέρμαχος της τακτικής του δημάρχου θυμίζουμε ότι ήταν και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και δικηγόρος, Νίκος Αλιβιζάτος, ο οποίος ανέλαβε και την υπεράσπισή του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης