Άνοιγμα των διοδίων σε όλη την Ελλάδα αλλά και μπλοκάρισμα των ακυρωτικών μηχανημάτων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προαναγγέλλει για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου το ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εκτελεστική γραμματεία της πολιτικής οργάνωσης γίνεται λόγος για «οργανωμένη ανυπακοή και αντεπίθεση κατά της αντιλαϊκής θύελλας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ΠΑΜΕ στις 18 Φλεβάρη καλεί τους εργαζόμενους, τους νέους, τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, σύσσωμες τις εργατικές και λαϊκές οικογένειες να δώσουν μαζικό και αποφασιστικό παρών με τη συμμετοχή τους στο άνοιγμα των διοδίων και το μπλοκάρισμα των ακυρωτικών μηχανημάτων στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, το ΠΑΜΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχοντας τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, επιχειρεί με την τρομοκρατία και τον αυταρχισμό να ποινικοποιήσει και να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις που με την μορφή της οργανωμένης ανυπακοής διεκδικούν την κατάργηση των διοδίων, να σταματήσει η ληστεία μέσω των αυξήσεων στα εισιτήρια, και αλλού. Στην εκστρατεία αυτή εντάσσονται και οι μηνύσεις, με άθλιες κατηγορίες, σε βάρος ατόμων και φορέων που αντιδρούν στη ληστεία από εταιρίες που με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν στην κατοχή τους τα διόδια».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μελών του «Δεν πληρώνω», Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011, 07:50

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης