Από την ακριτική Καστοριά, την οποία η κρίση έχει «στιγματίσει», έρχεται μια ευχάριστη και ταυτόχρονα ενθαρρυντική είδηση! Πρώτος εισακτέος στην Ιατρική – ΣΣΑΣ είναι ο Σιόρεντας Γιώργος με 19.319 μόρια και πρώτη στη Φαρμακευτική – ΣΣΑΣ είναι η Διαμαντή Δήμητρα με 18.684 μόρια! Σε δύο από τις πιο απαιτητικές σχολές τα παιδιά αυτά πρώτευσαν!

«Στο δυσεπίτευκτο έργο για την επιτυχία μου στις πανελλαδικές εξετάσεις καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισε η επίμονη προσωπική προσπάθεια και ο ορθός προγραμματισμός. Φυσικά η αμέριστη συμπαράσταση και ανθρωπιά των έμπειρων καθηγητών μου και η άρτια συνεργασία μας με ώθησε να εκπληρώσω τον στόχο μου που ήταν η Στρατιωτική Ιατρική» δήλωσε ο Γιώργος Σιόρεντας μετά τη μεγάλη αυτή επιτυχία του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι χρονιές που πέρασαν μέχρι τις πανελλαδικές εξετάσεις ήταν απαιτητικές και γεμάτες προσπάθεια. Με τη συμβολή των καθηγητών μου αλλά και με προσπάθεια κατόρθωσα να πετύχω τον στόχο μου που ήταν η Στρατιωτική Φαρμακευτική. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την οικογένειά μου όσο και τους καθηγητές μου που στάθηκαν οδηγοί και συνοδοιπόροι σε αυτόν τον μακρύ αγώνα» δήλωσε η Δήμητρα Διαμαντή για τη μεγάλη της επιτυχία.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αυτά, στους γονείς και στους καθηγητές τους! Ο καθηγητής Βιολογίας Γιώργος Κοσμίδης τούς εύχεται «να είναι αυτή η επιτυχία μαζί πολλές άλλες η απαρχή ενός Brain-Gain που τόσο ανάγκη έχει η πατρίδα μας! Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης