Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών θεσμοθετημένων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας, αποφάσισε σε κοινή κάθοδο διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών θεσμοθετημένων Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας (ΕΑΑΣ, ΕΑΑΝ, ΕΑΑΑ) το οποίο εκπροσωπεί 100.000 αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας:
α. Συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα των εν ενεργεία συναδέλφων, τα στηρίζει και τα προβάλει σε κάθε ευκαιρία που δίνεται.
β. Δεν συμμετέχει σε κοινές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με τους εν ενεργεία συναδέλφους, γιατί η επίλυση των αιτημάτων τους είναι ευθύνη της φυσικής τους Ηγεσίας.
γ. Διαμαρτυρόμενο για τις μέχρι τώρα γενόμενες περικοπές στις συντάξεις και μερίσματα που σε συνδυασμό με τις υπερβολικές φορολογικές επιβαρύνσεις έχουν καταστήσει τη διαβίωση μας προβληματική, αλλά και για τις διαφαινόμενες σφαγιαστικές μειώσεις καλούν όλους τους αποστράτους σε πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος με εν συνεχεία πορεία προς τη Βουλή και το Υπουργείο Οικονομίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης