Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη στις 14:30 το μεσημέρι, έξω από το υπουργείο υγείας, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας.

Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρουν: «Με απόφαση της γενικής ανοικτής συνέλευσης του ΠΑΣΤΑ, με την συμμετοχή του ΣΤΡΑΕΠΤ και ΕΤΑΕ, της Ένωσης Νοσοκομειακών Φυσικών, του Συλλόγου Εργαστηριακών υπαλλήλων ΙΚΑ, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να γίνει Πανελλαδική στάση εργασίας όλων των επαγγελματικά ασχολουμένων στις ιοντίζουσες ακτινοβολίες, όλων όσους φορούν δοσίμετρο, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αθήνα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο υγείας.Καλούνται να μετάσχουν όλοι οι τεχνολόγοι, χειριστές, γιατροί ακτινολόγοι, ακτινοφυσικοί, νοσηλευτές που εργάζονται σε χώρους ακτινοβολιών.
Η Στάση εργασίας και η συγκέντρωση διοργανώνεται με την ευθύνη του Πανελληνίου Συλλόγου Τεχνολόγων ακτινολόγων και την συνδικαλιστική κάλυψη της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι συνάδελφοι καλούνται να κατέβουν στην συγκέντρωση με άσπρες μπλούζες, και κρατώντας ένα φιλμ ακτινογραφικό στο χέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης