Σήμερα εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας από το υπουργείο Παιδείας.

Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του υπ. Παιδείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης, όπως τονίζεται από το ΑΣΕΠ, βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού/Προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Οι πίνακες αυτοί αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, για λόγους διαφάνειας και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων, βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης. Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Δείτε τους πίνακες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1

ΠΙΝΑΚΑΣ 2

ΠΙΝΑΚΑΣ 3

ΠΙΝΑΚΑΣ 4

Με πληροφορίες από patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης