Πανέτοιμη η Περιφέρεια Κρήτης για τις εκλογές

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 15:24
Πανέτοιμη η Περιφέρεια Κρήτης για τις εκλογές
Πανέτοιμη είναι η Περιφέρεια Κρήτης για τις εκλογές στο νησί με τους 530.287 εκλογείς, καθώς σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία συγκέντρωσης του εκλογικού υλικού, που από την Παρασκευή θα παραδίνεται στους δήμους και στη συνέχεια στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, που βρέθηκαν στον χώρο συλλογής και συγκέντρωσης του εκλογικού υλικού, συνεχάρησαν το προσωπικό της Περιφέρειας, ενώ την ικανοποίησή της για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας εξέφρασε και η γενική διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Κρήτης Χρύσα Ελευθερίου.

«Οι υπηρεσίες μας είναι πανέτοιμες για τη διεξαγωγή των εκλογών σε όλη την Κρήτη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κόμματα, και το καλύτερο για τη χώρα μας» δήλωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Από τη μεριά του ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου σημείωσε ότι η Περιφέρεια εγγυάται «την απόλυτη εξυπηρέτηση των πολιτών-ψηφοφόρων για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών».

«Ο εκλογικός μηχανισμός της Περιφέρειας είναι σε εγρήγορση» τόνισε.

Τέλος, η κα Ελευθερίου δήλωσε: «Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της προετοιμασίας του εκλογικού υλικού και στη συνέχεια περνάμε στη φάση αναμετάδοσης των αποτελεσμάτων, που σημαίνει ότι ελέγχουμε την προσέλευση των δικαστικών αντιπροσώπων αλλά και τη συγκέντρωση του εκλογικού υλικού. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ξεκινούν από αύριο την παραλαβή των σάκων από τους δήμους και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί».

Τα εκλογικά αποτελέσματα την Κυριακή με το κλείσιμο της κάλπης θα μεταδίδονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Κρήτης, www.crete-ekloges.gr, και σε αυτήν θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση τα μέσα ενημέρωσης και οι πολίτες.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 15:28