Συχνές επισκέψεις σε μοναστήρι στη Σαλαμίνα κάνει τον τελευταίο καιρό η Έφη Θώδη. Όπως καταγγέλλει ο αδελφός της, την έχει προσηλυτίσει παλαιοημερολογίτης ιερωμένος. Η οικογένεια της τραγουδίστριας θεωρεί ότι υπάρχουν άτομα που έχουν βάλει στο μάτι την περιουσία της.

Θύμα του ανθρωποφαγικού star system της τηλεόρασης ή θύμα παρεκκλησιαστικών δικτύων; Πολλοί αναρωτιούνται, εάν η τραγουδίστρια, η οποία από «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» έχει μεταλλαχθεί σε «βασίλισσα της Τrash TV», έχει «ξεφύγει» εξαιτίας της  μεγάλης δημοσιότητας που γνωρίζει τα τελευταία 2 χρόνια. Ότι η υπερβολική έκθεση οδήγησε την Έφη Θώδη στο να εφευρίσκει νέα τεχνάσματα για να διατηρηθεί στην επικαιρότητα. Γι’ αυτό και δήλωσε δημοσίως ότι θεραπεύει τον καρκίνο, ότι έκανε τη μητέρα της καλά, ότι μιλάει με το Θεό κι άλλα πολλά, που σε άλλους προκάλεσαν γέλιο και σε άλλους… κλάματα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως καταγγέλλει ο αδελφός της Γιώργος Θώδης, ωστόσο, δεν είναι η δημοσιότητα που οδήγησε την Έφη Θώδη στην… παράκρουση, αλλά κάποιοι επιτήδειοι που είδαν στο πρόσωπό της την κότα με τα χρυσά αυγά. Συγκεκριμένα, παλαιοημερολογίτης ιερωμένος από τη Σαλαμίνα, γνωστός από το παρελθόν για τελετές εξορκισμού, έχει πείσει την Έφη Θώδη ότι ο Θεός της έχει δώσει ιδιαίτερες ικανότητες και ότι μπορεί να κάνει θαύματα, εποφθαλμιώντας φυσικά την μεγάλη περιουσία της τραγουδίστριας, την οποία απέκτησε από τις εμφανίσεις της στα πανηγύρια και τα νυχτερινά κέντρα όλα αυτά τα χρόνια .

Πριν από λίγες ημέρες, με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της Έφης Θώδη, Χρυσούλα, παρακαλούσε τους δημοσιογράφους πρωινής εκπομπής, από αυτές που συνέβαλαν στο να αναδειχθεί το «ταλέντο» της κόρης της – με το αζημίωτο φυσικά, να κάνουν κάτι να βοηθήσουν το παιδί της. Γιατί, όπως είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, το παιδί της «δεν είναι καλά». Όπως λέει στη zougla.gr η κ. Χρυσούλα Θώδη, η κόρη της «έχει τρελλαθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η zougla.gr  με την Έφη Θώδη, η οποία έχει κόψει κάθε επαφή με την οικογένεια της, καθώς πιστεύει ότι τη ζηλεύουν και θέλουν μόνο τα χρήματά της, είπε ότι ο Ιούδας πρόδωσε το Χριστό για 30 αργύρια, η μάνα της την πρόδωσε για 400 ευρώ.

Η Έφη Θώδη δεν παρέλειψε επίσης να δηλώσει, ότι θεράπευσε τη γυναίκα του τραγουδιστή Στέλιου Περπινιάδη που έπασχε από καρκίνο και οι γιατροί της είχαν δώσει μόλις 6 μήνες ζωής!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης