Παπαδήμος για την επίθεση που δέχτηκε: Ένιωσα να καίγομαι

Παπαδήμος για την επίθεση που δέχτηκε: Ένιωσα να καίγομαι
Στοιχεία για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, έδωσε αναλυτικά στην κατάθεση του στην ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

«Ο φάκελος που μου είχε παραδοθεί λόγω του σχήματος και του όγκου του μου έδωσε την εντύπωση ότι περιείχε ένα βιβλίο το οποίο βρισκόταν από τη μία πλευρά του και η άλλη κενή. Ακολούθως άνοιξα τον φάκελο από την πλευρά που ήταν κενός σκίζοντάς τον με τα χέρια μου από άκρη σε άκρη. Κατόπιν της διάνοιξης του φακέλου τον έφερα κοντά στα μάτια μου προκειμένου να ελέγξω το περιεχόμενο αυτού. Τότε διεπίστωσα ότι δεν περιείχε βιβλίο αλλά ένα κουτί που έμοιαζε με μεγάλη κασετίνα δισκετών CD. To κουτί εξωτερικά έφερε πλαστικό περιτύλιγμα το οποίο ήταν ερμητικά κλεισμένο πιθανόν με τη χρήση μηχανής. Στη συνέχεια το απομάκρυνα από τα μάτια και το στήθος μου, το έθεσα πάνω στα πόδια μου και επιχείρησα να διαρρήξω το πλαστικό περιτύλιγμα που σας προανέφερα. Κατά τη διάρκεια αυτής μου της ενέργειας σημειώθηκε έκρηξη του κουτιού που είχα στα χέρια μου».

«Ταυτόχρονα άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Η καμπίνα του αυτοκινήτου γέμισε καπνούς και αέρια και ένιωσα έντονα την πίεσή τους, καθ’ όσον το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα τραντάχτηκε. Αισθάνθηκα οξύ πόνο και κάψιμο και αμέσως διαπίστωσα τα αίματα και τα τραύματα που είχα στο πρόσωπο» φέρεται να πρόσθεσε ο Λουκάς Παπαδήμος σε απόσπασμα της κατάθεσης του που δημοσιεύθηκε στο «Το Βήμα της Κυριακής».

Διαβάστε επίσης:
 Χτύπημα με τρομοδέμα κατά Παπαδήμου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2017, 09:03