Στην κυκλοφορία παραδίδεται την Τετάρτη (7/11) η υπόγεια οδός στη Μενεμένη, που περνά κάτω από τις σιδηροδρομικές γραμμές, με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη να μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια.

«Εμάς μας χαροποιεί η παράδοση σε κυκλοφορία του δρόμου. Το έργο αυτό είναι ένα έργο το οποίο δημοπρατήθηκε στις 17 Ιουνίου του 2014», τόνισε αρχικά στον Αlpha 96. 5 ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κυρίζογλου σχολίασε και τις αιχμές που είχε αφήσει η υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου, για τον ίδιο με αφορμή τη διαμαρτυρία του για καθυστέρηση παράδοσης του έργου.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης απαντώντας στην κα Νοτοπούλου υποστήριξε πως «η κυρία Νοτοπούλου θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι υπουργός και όχι σχολιαστής στο Facebook. Να απαντά στα έγγραφα που της στέλνουμε εγγράφως».

«Το έργο έπρεπε να τελειώσει στα μέσα Ιουλίου 2018. Ζητήσανε και δώσαμε παράταση μέχρι 31 Αυγούστου του 2018. Θα εγκαινιαζόταν στις 7 Σεπτεμβρίου με πρόσκληση που μας έστειλε η ΕΡΓΟΣΕ. Δεν βόλεψε στο πρόγραμμα του κ Σπίρτζη να το εγκαινιάσει τότε λόγω της δικής του επικοινωνιακής ατζέντας και τότε αναγκαστήκαμε να διαμαρτυρηθούμε» πρόσθεσε ο κ. Κυρίζογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν το έργο δεν ήταν έτοιμο τότε φυσικά και δεν θα διαμαρτυρόμασταν», υπογράμμισε.

Τέλος ο κ. Κυρίζογλου, αναφέρθηκε και στην διάθεση των σχολικών γευμάτων σε 950 σχολεία σε όλη τη χώρα από σήμερα (5/11) τονίζοντας πως το ότι αυξάνεται η ανάγκη για σχολικά γεύματα δεν δείχνει ότι πέτυχε το πρόγραμμα αλλά «δείχνει ότι βαθαίνει η οικονομική και κοινωνική κρίση . Για αυτό αυξάνεται η ανάγκη και ο αριθμός των παιδιών που θέλουν να πάρουν φαγητό. Έχουμε 60 μέρες καθυστέρηση στο πρόγραμμα, συμπλήρωσε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος ΠΕΔΚΜ.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης