Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προχώρησε χθες στην παράδοση ειδικών κάδων εσωτερικής ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών, στους δημάρχους Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σ. Τσίρμπα και Πετρούπολης Σ. Βλάχο.

Συγκεκριμένα στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού θα παραδοθούν συνολικά 200 κάδοι ανακύκλωσης και στον Δήμο Πετρούπολης 270 κάδοι. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Πάρκου Ανακύκλωσης, το οποίο λειτουργεί δίπλα από το Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων Καματερού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας και των Δήμων, οι εσωτερικοί κάδοι ανακύκλωσης θα τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε δημοτικά και δημόσια κτίρια των περιοχών, καθώς και στα σχολεία.

Ο Γ. Πατούλης κατά την παράδοση του υλικού επισήμανε ότι βασικός στόχος της Περιφέρειας είναι να επιτευχθεί μία νέα αρχή στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική και υπογράμμισε ότι μέσα από τη συστηματική συνεργασία με τους 66 δήμους της Αττικής μπορεί να γίνει η ανακύκλωση καθημερινή πράξη ευθύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης