Συνεχίζεται καθημερινά, με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, η συγκομιδή ελιάς από τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους της Γλυφάδας. Οι μαθητές από το 6ο και το 11ο δημοτικό σχολείο της πόλης, συνοδεία των δασκάλων τους, των γονέων τους και με τη βοήθεια άλλων εθελοντών, συγκέντρωσαν προχθές τους καρπούς από μια μεγάλη έκταση στην Άνω Γλυφάδα, στους πρόποδες του Υμηττού. Αύριο, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στον προαύλιο χώρο του 6ου δημοτικού (Μικράς Ασίας 93), οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στην παραγωγή ελαιολάδου από τις ελιές που οι ίδιοι έχουν μαζέψει!

Η παραγωγή παρθένου ελαιόλαδου θα γίνει μέσω κινητής μονάδας και θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί. Η μονάδα παραγωγής αποτελεί ευγενική προσφορά ιδιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λάδι θα συσκευασθεί και θα διανεμηθεί μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Γλυφάδας στις φτωχές και άπορες οικογένειες του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη συγκομιδή μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλέφωνο 2132025396 και 2132025391 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) και στο info@glyfada.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης