Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Παραλία επέλεξαν και σήμερα Κυριακή, οι Αθηναίοι, μία ημέρα μετά την επίσημη λειτουργία των οργανωμένων πλαζ σε όλη τη χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του zougla.gr, όσοι… πιστοί δεν προσήλθαν στις εκκλησίες, την πρώτη ημέρα της λειτουργίας τους, έπειτα από το κλείσιμό τους λόγω κορωνοϊού, προτίμησαν να βρεθούν στη θάλασσα για να δροσιστούν και να απολαύσουν κάποιοι από αυτούς, το πρώτο τους μπάνιο. Άλλωστε, οι υψηλές θερμοκρασίες και οι συναθροίσεις του κόσμου στις παραλίες εδώ και μέρες, ανάγκασαν τους ειδικούς να λάβουν τα σωστά μέτρα και να ανοίξουν, υπό προϋποθέσεις, τις οργανωμένες παραλίες για να αποφεύγεται ο συνωστισμός των λουόμενων.

Ο φωτογραφικός φακός του zougla.gr βρέθηκε στην οργανωμένη παραλία «Ακτή Αλίμου» όπου ο κόσμος πήγε στην πλαζ από νωρίς το πρωί για να εξασφαλίσει μία θέση στην αμμουδιά.

Μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής η πληρότητα έφτανε το 70%. Οι λουόμενοι κρατούν τις αποστάσεις μεταξύ τους, ενώ οι αρμόδιοι της πλαζ απολυμαίνουν διαρκώς τους κοινόχρηστους χώρους, όπως είναι τα αποδυτήρια και τα ντους, όπως ορίζει ο νέος νόμος για την προστασία των πολιτών αλλά και για την αποφυγή προστίμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης