Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν είχε ένας άγνωστος, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες επιτέθηκε σε έναν «ήρωα πολέμου» και του έκοψε από το λαιμό τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε.

Ο κ. Γιώργος Σολωμός, ο οποίος έχασε το ένα του χέρι στον πόλεμο της Κύπρου, διατηρεί κατάστημα ψιλικών στο κέντρο του Τραγανού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν έκλεινε το κατάστημα, περίπου στις 11:30 το βράδυ, μπήκε μέσα ένας άγνωστος πελάτης και του ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα. Μάλιστα τον πλήρωσε κιόλας.

«Του έδωσα τα τσιγάρα και ξαναγύρισα για να του δώσω τα ρέστα. Δεν πρόλαβα όμως, με έπιασε από πίσω και άρχισε να μου τραβά την αλυσίδα από το λαιμό μέχρι να την κόψει και να αρχίσει στη συνέχεια να τρέχει» είπε στο patrisnews ο κ. Σολωμός και συνέχισε «Ήταν μια πολύ χοντρή αλυσίδα, αφού πολλές φορές την έπιαναν τα παιδιά και τα σήκωνα στον αέρα. Απορώ πώς κόπηκε αλλά από την άλλη λέω ευτυχώς, γιατί θα μπορούσε να με πνίξει. Μία και πλέον εβδομάδα είχα το σημάδι στο λαιμό».

Ο κ. Σολωμός δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και άρχισε να κυνηγάει τον άγνωστο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης