Παραμένει στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012, 14:55
Παραμένει στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με ήπια ολική νάρκωση και τη χρήση ακτίνων λέιζερ.

Ο κ. Σαμαράς έφθασε στο Αττικό Νοσοκομείο λίγο μετά τις 09.00 το πρωί. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από ιατρική ομάδα με επικεφαλής τον διευθυντή της β΄πανεπιστημιακής οφθαλμολογικής κλινικής του νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη.

Στις 08.40 στο νοσοκομείο προσήλθε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, και λίγο αργότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του κ. Σαμαρά ήταν δύσκολη και κρίθηκε επείγουσα η εισαγωγή του στο χειρουργείο. Ο πρωθυπουργός θα υποβληθεί αύριο στις πρώτες μετεγχειρητικές εξετάσεις και, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, θα παραμείνει και την Κυριακή στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση έστειλαν στον πρωθυπουργό οι κύριοι Βενιζέλος, Κουβέλης, Καρατζαφερης, Παπανδρέου και Τσίπρας, ενώ ευχές έστειλε το πρωί του Σαββάτου και η Αλέκα Παπαρήγα.

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί το ιατρικό ανακοινωθέν


Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

Διαβάστε επίσης:Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στον πρωθυπουργό

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012, 16:08