Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια 88χρονη γυναίκα στη Λαμία, όταν ξαφνικά το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες. Ως πιθανότερη αιτία, φαίνεται να ήταν το βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε από το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο ήταν συνδεδεμένο με τον φορτιστή που βρισκόταν στην πρίζα.

«Άκουσα ένα μπαμ και σε λίγο γέμισε καπνό όλο το σπίτι», ανέφερε η ίδια περιγράφοντας πώς ξέσπασε η πυρκαγιά. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά η φωτιά εξαπλώθηκε σε όλο το υπνοδωμάτιο και οι καπνοί γέμισαν το σπίτι. Ωστόσο η ηλικιωμένη κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και κατάφερε να βγει έξω από την πίσω πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γείτονες μόλις είδαν την πυρκαγιά ειδοποίησαν αμέσως τους άνδρες της πυροσβεστικής, οι οποίοι έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και κατά συνέπεια να αποτρέψουν την ολοκληρωτική καταστροφή του σπιτιού ενώ. Στο σημείο έφτασαν και τεχνικοί της ΔΕΗ που έκοψαν την παροχή του ρεύματος.

Σε κάθε περίπτωση, το ειδικό τμήμα της Πυροσβεστικής ενώ εκτιμά ότι η πυρκαγιά προήλθε από το κινητό τηλέφωνο της 88χρονης, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να προκλήθηκε κι από άλλες συσκευές, όπως το αερόθερμο που ήταν σε λειτουργία, το ηλεκτρικό υπόστρωμα ή να βραχυκύκλωσε ο ηλεκτρικός πίνακας του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης