Τουλάχιστον 500.000 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν καταβλήθηκαν οι νόμιμοι δασμοί και φόροι, που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 150.000€ και πλέον διακίνησαν το μήνα Μάιο πέντε άντρες οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, το βράδυ της Τρίτης στην Περιαστική Οδό Σερρών.

Οι δράστες μετέφεραν και διοχέτευαν τα τσιγάρα χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες στην αγορά της Βουλγαρίας, με λεωφορείο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, αποκομίζοντας παράνομο κέρδος, τουλάχιστον 15.000€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταία φορά φόρτωσαν την Τρίτη 17.500 πακέτα τσιγάρων στο παραπάνω λεωφορείο και σε έρευνα που έγινε στο λεωφορείο, σε ειδική κρύπτη, καθώς και σε αποθήκη τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 149.000 πακέτα τσιγάρα. Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω λεωφορείο και έξι 6 κινητά τηλέφωνα.

Την ίδια ημέρα και τέσσερις ώρες ενωρίτερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Α.Δ. Σερρών, στο 100ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Καβάλας (Νέα Κερδύλια), συνελήφθη ένας 29 χρονος Βούλγαρος, διότι κατελήφθη ως οδηγός να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον χώρο αποθήκευσης Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας εταιρίας με έδρα την Βουλγαρία, 118.950 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν ταινία ασφαλείας και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης