Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στη ΔΟΥ Ηρακλείου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, 11:29
Παράσταση διαμαρτυρίας αγροτών στη ΔΟΥ Ηρακλείου
Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Ηρακλείου πραγματοποιούν μέλη των Αγροτικών Συλλόγων Ηρακλείου, Καζαντζάκη, Αρχανών, καθώς και της Επιτροπής Αγώνα Αγροτών του Αρκαλοχωρίου.

«Ως αγροτικοί σύλλογοι που συντασσόμαστε με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων και αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας με παγκρήτιο και πανελλαδικό συντονισμό στην παγκρήτια σύσκεψη στις Αρχάνες, στις 12 Δεκέμβρη και την πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα, στις 17 Δεκέμβρη, ξεκινάμε τη Δευτέρα 23 Γενάρη με παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Ηρακλείου, στις 10.30 π.μ.» αναφέρουν οι αγροτικοί σύλλογοι.

Επίσης, ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής να βγουν με τα τρακτέρ σε μπλόκο, στον κόμβο των Πραιτωρίων.

«Ήρθε η ώρα να κλιμακώσουμε την πάλη του προηγούμενου διαστήματος, οργανωμένα, μαζικά, με αιτήματα που ακουμπάνε στα συμφέροντά μας. Να παλέψουμε ενάντια στην ΚΑΠ της Ε.Ε., την πολιτική των κυβερνήσεων, τα μνημόνια και τους εκατοντάδες νόμους που μας ξεκληρίζουν, ώστε να συγκεντρωθεί η γη και η παραγωγή μας στα χέρια λίγων μεγαλοεπιχειρηματιών-αγροτών» σημειώνουν οι αγρότες.

Στη συνέχεια αναφέρονται αναλυτικά στα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους, και προσθέτουν: «Ο αγώνας μας είναι αγώνας επιβίωσης. Με το πλαίσιο αιτημάτων μας δεν ζητάμε πολλά, μα τα αναγκαία για να μπορούμε να ασχολούμαστε με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, να ζουν οι οικογένειές μας υποφερτά».

Με πληροφορίες από το ekriti.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017, 11:50