Παράταση για την ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, 19:46
Παράταση για την ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα
Παρατείνεται έως τα τέλη Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν και οι υπάλληλοι η αίτηση των οποίων είχε απορριφθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της διαδικασίας της κινητικότητας.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι «παγώνει» κάθε άλλη διαδικασία μετάταξης σε άλλες υπηρεσίες εκτός αυτοδιοίκησης μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2014. Οι σχετικές διατάξεις συμπεριλαμβάνονται με τροπολογία στο νομοσχέδιο «Καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας».

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, µε την εγκατάσταση των νέων δηµοτικών και περιφερειακών Αρχών και προκειμένου να υπάρξει ικανό χρονικό διάστημα για την εξέταση των αιτημάτων και από τις νέες αρχές, σε συνδυασμό µε τη μεγάλη ζήτηση από µέρους των ενδιαφερομένων υπαλλήλων, δίνεται παράταση τόσο ως προς την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, όσο και ως προς την έκδοση της απόφασης από τα αρμόδια προς διορισμό όργανα των φορέων υποδοχής.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014, 19:47