Την παράταση και εντός του 2016, της περιόδου για τη χορήγηση των παροχών λόγω ανθρωπιστικής κρίσης, προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου για την «Κύρωση της Συμφωνίας Κοινού Αεροπορικού Χώρου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και της Γεωργίας» και την οποία εισηγούνται οι υπουργοί Εσωτερικών Π. Κουρουμπλής, Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτης, Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης και οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης και Γιώργος Χουλιαράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την τροπολογία, παρατείνεται για μία τετραμηνία, η παράταση της δωρεάν παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και κατά τρεις μήνες η χορήγηση της επιδότησης σίτισης και ενοικίου.

«Η χρονική επέκταση, αφορά σε δομές για την αντιμετώπιση της φτώχειας, οι οποίες ήταν προϋπολογισμένες» ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, η κ. Φωτίου.

«Η δωρεάν χορήγηση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος αφορά σε 91.000 οικογένειες, η επιδότηση σίτισης σε 148.000 και η επιδότηση ενοικίου σε 91.000 οικογένειες» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης