Η αναφορά του δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη για την παρουσία Τσίπρα-Κουτσούμπα-Βαρουφάκη στην επέτειο του Πολυτεχνείου φέρνει στο «στόχαστρο» της Δικαιοσύνης τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς για… παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού.  Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε έρευνα όπως είχε υποχρέωση με βάση τον νόμο, για να διαπιστωθεί αν διεπράχθησαν αξιόποινες πράξεις από τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη.

Η εισαγγελική εντολή αφορά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο οι πολιτικοί αρχηγοί να έχουν διαπράξει κατά περίπτωση τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την έρευνα θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια, ενώ λόγω της αναφοράς σε πολιτικά πρόσωπα η δικογραφία αναμένεται να πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη δικογραφία που σχηματίζεται για συγκεντρώσεις και επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης