Παρέμβαση της Πόλας Ρούπα στη συναυλία της ΑΣΣΟΕ για τον γιο της Βίκτωρα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017, 19:22
Παρέμβαση της Πόλας Ρούπα στη συναυλία της ΑΣΣΟΕ για τον γιο της Βίκτωρα
Παρέμβαση μέσω ηχητικού μηνύματος πραγματοποιήσε στη συναυλία που έγινε στην ΑΣΣΟΕ η Πόλα Ρούπα αναφερόμενη στην «ομηρία» του γιού της Βίκτωρα. 

«Το παιδί μας πρώτο μας μίλησε για την αδικία που έζησε γιατί το κρατούσαν στη μεγάλη πολυκατοικία, όπως έλεγε τη ΓΑΔΑ, το κρατούσαν με τη βία στο ψυχιατρείο ενώ ήθελε να φύγει» λέει η Πόλα Ρούπα, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη για τον μικρό Βίκτωρα-Λάμπρο.

«Το παιδί μας βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν ήταν δικός του, που δεν το αφορούσε» επιμένει η Π. Ρούπα και προσθέτει:

«Το παιδί μας δεν κατηγορείται για τίποτα αλλά αντιμετωπίζεται ως ποινικός παραβάτης, ως εν δυνάμει τρομοκράτης. Για το συμφέρον του κρατήθηκε, ανακρίθηκε και πέρασε από σήμανση. Προσπάθησαν να μας αφαιρέσουν οριστικά την επιμέλεια, να του επιβάλουν περιοριστικούς όρους ως την ενηλικίωσή του, ώστε να είναι μονίμως υπό καθεστώς επιτήρησης και ομηρίας».

«Για το συμφέρον του δεν πρέπει να έχει εμάς για γονείς, αυτό έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, όταν κρατούσαν τον Βίκτωρα αιχμάλωτο: Ότι το παιδί δεν είναι παιδί μας» επισημαίνει.

«Για το συμφέρον του πρέπει να βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρείας, αφού το γεγονός ότι είναι παιδί μας τον καθιστά ύποπτο για τρομοκρατική δράση στο μέλλον» σημειώνει και προσθέτει: «Τα παιδιά γνωρίζουν το δίκαιο και το άδικο με βάση τα βιώματά τους και με βάση το βαθμό της αδικίας που μπορεί να υποστούν στη ζωή τους καθορίζεται η προσωπικότητά τους. Όταν η αδικία που υφίσταται ένα παιδί αντιμετωπίζεται ως δίκαιο και τελικά το εμπεδώσει και το ίδιο ως τέτοιο τότε και το ίδιο θα γίνει φορέας της αδικίας όταν μεγαλώσει».

Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και μέλος του Επαναστατικού Αγώνα υπογραμμίζει:

«Το παιδί μας πρώτο μας μίλησε για την αδικία που έζησε γιατί το κρατούσαν στη μεγάλη πολυκατοικία, όπως έλεγε τη ΓΑΔΑ, το κρατούσαν με τη βία στο ψυχιατρείο ενώ ήθελε να φύγει. Ο Βίκτωρ πρέπει να σταματήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολέμου που δεν τον αφορά. Πρέπει να βγει απ' αυτόν πόλεμο. Να σταματήσει η ομηρία του, να ζήσει ελεύθερος».

Ακούστε ολόκληρο το μήνυμά της:


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017, 19:23