Ένας άντρας 34 ετών, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από κλιμάκιο αστυνομικών της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Πάτρας, ύστερα από έρευνα στο σπίτι του. 

Καταγγελία μητέρας μίας ανήλικης 12 ετών, είχε προηγηθεί, σύμφωνα με την οποία ο 34χρονος, μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά το νεαρό κορίτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνομιλιών τους, μέσω της εφαρμογής διαδικτυακών συνομιλιών «skype», την προέτρεπε να ενεργοποιήσει την κάμερα της και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Ύστερα από αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο πλαίσιο βουλεύματος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, εντοπίστηκε ο συγκεκριμένος άντρας και από την επιτόπια έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι είναι όντως ο κάτοχος του επίμαχου αριθμού κινητής τηλεφωνίας, καθώς και του λογαριασμού «skype», με τον οποίο συνομιλούσε η ανήλικη.

Από το σπίτι του συλληφθέντα κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που αφορά πορνογραφία ανηλίκων και η οποία θα υποβληθεί στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες από pelop.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης