Την παραίτησή του από το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας υπέβαλε σήμερα ο Παναγιώτης Αλευράς, η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Αλευράς εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον κ. Τατούλη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Δυστυχώς, εκλάβατε τη στήριξη που σας εδόθη, ως λευκή επιταγή στο πρόσωπό σας και δεν κινηθήκατε στην κατεύθυνση δημοκρατικής σύνθεσης των διαφορετικών απόψεων και σεβασμού όλων των στελεχών που ανήκαν στην παράταξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, υπογραμμίζει: «Τα φαινόμενα ελλείμματος δημοκρατίας και ο αυταρχισμός στενών συνεργατών σας, που ήθελαν να ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση και να διοικούν εν κρυπτώ και παραβύστω, πέρα και πάνω από τις θεσμικές και τις δημοκρατικές διαδικασίες συλλογικότητας, εξάντλησαν την υπομονή μας και την ανοχή μας, τόσο εμού προσωπικά, όσο και άλλων συναδέλφων, με τους οποίους επιλέξαμε τον δρόμο της διαφοροποίησης».

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας αναφέρει πως δεν είναι διατεθειμένος να συμβάλει στην υποβάθμιση του θεσμού της Περιφέρειας και απευθυνόμενος στον περιφερειάρχη επισημαίνει: «Προκειμένου να σας διευκολύνω, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι εσείς δεν έχετε καμία θεσμική δυνατότητα, ως περιφερειάρχης, να με απαλλάξετε των καθηκόντων μου».

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης