Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του οργανισμού «Θεσσαλονίκη 2012»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012, 22:45
Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του οργανισμού «Θεσσαλονίκη 2012»
Τις παραιτήσεις τους, στη διάθεση του Δήμου Θεσσαλονίκης, έθεσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, που ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, που εξέδωσε σήμερα το βράδυ η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι παραιτήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου «Θεσσαλονίκη 2012», έγιναν λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στη διαδικασία χρηματοδότησης. Συγκεκριμένα, διευκρινίζεται ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο, δεν οριστικοποίησε τον τρόπο χρηματοδότησης των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό και ενσωμάτωση της πόλης στο ελληνικό κράτος. «Η Διοίκηση του Δήμου έχει προβεί ήδη σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα, ώστε να αισιοδοξεί ότι πολύ σύντομα η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί», επισημαίνεται και υπογραμμίζεται ότι η δημοτική αρχή αναμένει την τελική απάντηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το θέμα.

Υπογραμμίζεται επίσης, ότι το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην επερχόμενη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012.

Επιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012, 22:45