Παραιτείται ο Στ. Αγγελούδης από τον ΟΛΘ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, 16:16
Παραιτείται ο Στ. Αγγελούδης από τον ΟΛΘ
Μέχρι το τέλος Μαΐου εκτιμάται ότι θα έχει αποχωρήσει και τυπικά από το «τιμόνι» του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) ο Στέλιος Αγγελούδης, προκειμένου να αφοσιωθεί στα καθήκοντα του υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, που ανέλαβε μετά την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεδρία του κόμματος.

Ο κ.Αγγελούδης ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως την επικείμενη παραίτησή του από τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΘ ΑΕ, καθώς δύο ιδιότητες τέτοιων απαιτήσεων δεν μπορούν να συμβαδίσουν.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, με την ευκαιρία της συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΟΛΘ ΑΕ, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος για βουλευτής.

Η παραίτηση του κ.Αγγελούδη πρόκειται να κατατεθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ ή στον βασικό μέτοχο (το ελληνικό δημόσιο) στο «αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα», ώστε η αποχώρησή του να λάβει το πράσινο φως από τη γενική συνέλευση των μετόχων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Αγγελούδης, είχε αναλάβει επισήμως τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΘ ΑΕ στις 28 Μαΐου 2010.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, 16:24