Με τη συμμετοχή της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής, στις 18:00, η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα και των αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί.

Στην ενημέρωση θα συμμετάσχουν επίσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, ενώ δεν θα δώσει το παρών ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ενημέρωση θα λάβει μέρος επίσης και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Με τη διαπίστωση μεγάλου αριθμού μετακινήσεων με εικόνες ακόμα και με μποτιλιαρίσματα σε ώρες αιχμής αλλά και όχι μόνο, καθώς και μετά από τα πολλαπλά αδιέξοδα που παρουσιάστηκαν στη λειτουργία των δημοτικών σχολείων την τελευταία εβδομάδα, η κυβέρνηση φέρεται να προσανατολίζεται τελικά και στο κλείσιμο των δημοτικών από Δευτέρα, σε μία ύστατη προσπάθεια περιορισμού των μετακινήσεων των γονέων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης