Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε διαγωνιστική διαδικασία Μηχανοκίνητων Μονάδων Πεζικού στην Περιοχή Ευθύνης της 79 ΑΔΤΕ, παρουσία του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά. Τον Αρχηγό συνόδευαν ο διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος, και ο διοικητής της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ»), ταξίαρχος Δημήτριος Βακεντής.

Οι Ομάδες αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν σε μία σειρά επιχειρησιακών αντικειμένων και δοκιμασιών, που αντιστοιχούν σε όλες τις πιθανές απειλές ενός σύγχρονου πεδίου μάχης, επιδεικνύοντας το πάθος και το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Το συγκεκριμένο είδος διαγωνισμού αποσκοπεί στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης του προσωπικού, καθώς και στην ευγενή άμιλλα μεταξύ των Ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αρχηγός βράβευσε την ομάδα που κατάφερε να επιτύχει το υψηλότερο σκορ και όσους διακρίθηκαν. Συνεχάρη όλους τους διαγωνιζομένους για το άριστο επίπεδό τους, την υπερηφάνεια, το ηθικό καθώς και για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν για να πετύχουν σε μια επίπονη και απαιτητική δοκιμασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης