Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, από τις 11:00 έως τις 13:00, τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας θα στήσουν το κιόσκι τους στο «δέλτα» του κυκλικού κόμβου της οδού Θεσσαλονίκης (περιοχή ΚΤΕΛ, κοντά στη λαϊκή αγορά), με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το πανελλαδικό κίνημα «Δεν πληρώνουμε» και τις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις κατά των διοδίων (6 Φεβρουαρίου 2011: Πανελλαδικό άνοιγμα όλων των σταθμών διοδίων της χώρας).

Θα μοιραστούν τα γνωστά καρτελάκια με το σήμα «Δεν πληρώνουμε» για τα αυτοκίνητα, όπως και οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία άρνησης καταβολής του αντιτίμου των διοδίων. Επί τόπου θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών και ενδιαφερομένων για τις επόμενες κινητοποιήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη της να συναντηθούν, έστω για λίγη ώρα, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να πουν τέλος πάντων «ένα γεια», και να πιουν μαζί έναν καφέ στο πόδι. «Θα σας περιμένουμε. Ο καφές είναι κερασμένος!» τονίζουν οι διοργανωτές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης