Γνωστός τηλεοπτικός παρουσιαστής βρίσκεται στο «στόχαστρο» της έρευνας των διωκτικών αρχών για τυχόν διασύνδεση με τα κυκλώματα των λαθρεμπόρων χρυσού.
Την ώρα που τα μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων ετοιμάζουν «πυρετωδώς» την υπερασπιστική τακτική που θα ακολουθήσουν, απολογούμενοι τα επόμενα 24ωρα στον ανακριτή, η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα και για τα άλλα άτομα, τα ονόματα των οποίων περιέχονται στην ογκώδη δικογραφία.
Παρότι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στον κύκλο των κατηγορουμένων, δεκάδες πρόσωπα φέρονται να παρείχαν υποστηρικτικό ρόλο στα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, αποτελώντας πλέον αντικείμενο έρευνας.
Ανάμεσά τους και ο εν λόγω παρουσιαστής, ο οποίος τακτικά φιλοξενούσε στην εκπομπή του τον γνωστό ενεχυροδανειστή ενώ φέρεται να είχε με τον κατηγορούμενο ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης «ύποπτες» συνομιλίες με αφορμή συμφωνία για διαφήμιση.

Οι Αρχές ελέγχουν προσεκτικά τις συνομιλίες που φέρεται να είχε ο παρουσιαστής με τον κατηγορούμενο ενεχυροδανειστή προκειμένου να διακριβωθούν οι οικονομικές συμφωνίες που είχαν γίνει μεταξύ τους. Και αυτό γιατί φαίνεται να «υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις για καταβολή «μαύρου» χρήματος» από τον κατηγορούμενο στον παρουσιαστή για την τηλεοπτική προβολή του χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί μέχρι στιγμής «αν πραγματοποιήθηκε η πράξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης