Πατέρας Νίκου Χατζηπαύλου: «Ελπίζουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, 05:48
Πατέρας Νίκου Χατζηπαύλου: «Ελπίζουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια»
Το αίτημα για πείραμα-αναπαράσταση στο βουνό της Καλύμνου, όπου βρέθηκε νεκρός ο Νικόλας Χατζηπαύλου, διαβίβασε στον Εισαγγελέα της Κω η οικογένειά του. Ο πατέρας του άτυχου φοιτητή μίλησε στο STAR για τον σκληρό αγώνα τους, προκειμένου φωτιστούν όλα τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

«Ελπίζω και κάνω υπομονή, για τις μέρες που έρχονται, να βρούμε μια αλήθεια, να βρούμε μια άκρη, να δικαιωθεί και η μνήμη του παιδιού, που έφυγε έτσι άδικα. Να βρούμε την αλήθεια , όποιος το έκανε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Να ησυχάσουμε κι εμείς και να μην το πάθει άλλη οικογένεια. Να μην ξαναγίνει είτε στο συγκεκριμένο σημείο, είτε σε όλη την Ελλάδα.

«Μας βασανίζουν οι σκέψεις»

Οι γονείς του Νικόλα, μέσα απ' αυτή την αδιάκοπη αναζήτηση της άκρης του νήματος , έχουν πειστεί απόλυτα πλέον πως το παιδί τους βρέθηκε στο λάθος σημείο , τη... λάθος στιγμή! Βασανιστικά τα "αν και τα ίσως" , που... τρυπώνουν στο μυαλό τους.

«Είναι πολλές οι συμπτώσεις , οι σκέψεις , να είχα κάνει αυτό , να είχε γίνει αυτό, να είχε γίνει το άλλο. Αλλά δεν έχουν σημασία τώρα πια και δημιουργούμε τύψεις στον εαυτό μας που ίσως δεν χρειάζεται. Πιστεύω πως το παιδί είναι καλά εκεί που είναι, στα χέρια του Θεού και αυτό απαλύνει κάπως τον πόνο», προσθέτει ο πατέρας του άτυχου παιδιού.

Στα χέρια της Δικαιοσύνης το άνοιγμα νέων ερευνών

Αν ο Εισαγγελέας της Κω κάνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας για ένα πείραμα- αναπαράσταση στο βράχο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο νεαρός φοιτητής, τότε η πτώση μιας κούκλας - ίδιους βάρους μ΄ εκείνον - μπορεί να... δείξει την άκρη του νήματος αυτής της περίπλοκης υπόθεσης.

Δύο ακόμη αιτήματα της οικογένειας προς τον Εισαγγελέα είναι να κληθεί για κατάθεση ο τεχνικός σύμβουλος που συμμετείχε στη δεύτερη νεκροψία-νεκροτομή και να πραγματοποιηθεί αυτοψία στο σημείο, όπου εντοπίστηκε η σορός του Νικόλα.

Πηγή: Star

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, 05:48