Πατούλης: «Θα είμαστε στο πλευρό των Δήμων που έχουν πληγεί και θα εργαστούμε για την καλύτερη θωράκισή τους»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020, 20:34
Πατούλης: «Θα είμαστε στο πλευρό των Δήμων που έχουν πληγεί και θα εργαστούμε για την καλύτερη θωράκισή τους»

Στην ανάγκη υλοποίησης αναπτυξιακών έργων στον ιδιαίτερα επιβαρυμένο Δήμο Μεγάρων και κυρίως στα έργα αποκατάστασης στην πολύπαθη Κινέτα, εστίασαν στη σημερινή τους συνάντηση, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με τον δήμαρχο Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη.

Ο κ. Σταμούλης επισήμανε την αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης των εργασιών αποκατάστασης του οδικού δικτύου που έχει σοβαρές ζημιές λόγων των πλημμυρών, καθαρισμού των ρεμάτων, απομάκρυνσης των φθαρτών υλικών που είναι συγκεντρωμένα σε κοινόχρηστους χώρους, ενώ επισήμανε ότι η περιοχή έχει ανάγκη και από ένα κολυμβητήριο.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης υπογράμμισε πως οι περιοχές που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές είναι σε απόλυτη προτεραιότητα ως προς την κάλυψη των αναγκών και ενημέρωσε πως στην Περιφέρεια, ήδη έχουν εγκριθεί πιστώσεις για έργα οδοποιίας και καθαρισμού ρεμάτων στον Δήμο Μεγαρέων.

«Εστιάζουμε στην ταχεία αποκατάσταση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι φυσικές καταστροφές σε δήμους όπως ο δικός σας και δεν θα αφήσουμε ούτε μέρα να χαθεί» τόνισε, υποσχόμενος τη συνεχή αρωγή της περιφέρειας, με στόχο να διορθωθούν οι παθογένειες και να θωρακιστεί η περιοχή και οι πολίτες. Αναγνωρίζοντας δε την έλλειψη αθλητικών υποδομών στα Μέγαρα, επισήμανε πως η Περιφέρεια «θα συμβάλει όσο της επιτρέπει ο προϋπολογισμός της, με στόχο να καλυφθεί η συγκεκριμένη ανάγκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020, 20:34