Πατούλης: Τα συνεργεία μας θα δουλεύουν εντατικά, μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 06:00
Πατούλης: Τα συνεργεία μας θα δουλεύουν εντατικά, μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής

Με εντατικούς ρυθμούς, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας εκτελούν από το περασμένο Σαββατοκύριακο καθαρισμούς ρεμάτων σε δήμους της Αττικής, για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, με εντολή του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ολοκληρώθηκαν καθαρισμοί σε τμήματα ρεμάτων εντός αστικού ιστού, στους Δήμους Αγ. Αναργύρων - Καματερού (ρ. Πικροδάφνης) και Αμαρουσίου (ρ. Σαπφούς). Τη Δευτέρα οι εργασίες καθαρισμού συνεχίστηκαν στο αμαξοστάσιο του Δ. Αμαρουσίου και στην οδό Μυκάλης του Δ. Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Σε μήνυμά του ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι έδωσε εντολή να προχωρήσουν τα συνεργεία της Περιφέρειας σε ενδελεχείς καθαρισμούς των ρεμάτων, σε όλο το λεκανοπέδιο, «με συνέπεια στις προεκλογικές εξαγγελίες για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών». Ενημερώνει ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν και τα Σαββατοκύριακα, «μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής, ώστε να περιορίσουμε όσο είναι δυνατό τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019, 06:26