Στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων της Πάτρας νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι ένας 14χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχθηκε επίθεση από σκύλο στην κοινότητα Αμοργιανοί της Αμφιλοχίας.

Ειδικότερα, ο σκύλος, ιδιοκτησίας ενός 37χρονου, ξέφυγε από την προσοχή του και επιτέθηκε στον 14χρονο, σε χωριό του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αμοργιανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνη τη στιγμή ένας 56χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τον 14χρονο, αλλά δέχθηκε και αυτός επίθεση από τον σκύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου και από εκεί στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ στη συνέχεια ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο στην Πάτρα, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή.

Η αστυνομία συνέλαβε χθες βράδυ και ώρα 23:00 τον 37χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρίνιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης