Πάτρα: Ανήλικα και νεαρά κορίτσια αντικείμενα του αγοραίου έρωτα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014, 10:31
Πάτρα: Ανήλικα και νεαρά κορίτσια αντικείμενα του αγοραίου έρωτα
Ανήλικα, αλλά και νεαρά κορίτσια έχουν γίνει αντικείμενα του αγοραίου έρωτα και μάλιστα στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με το patrastimes.

Πρωταγωνίστριες μικρές από την γειτονική Ρουμανία οι οποίες με καθοδήγηση έχουν μετατρέψει σε στέκι τους το άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τμήμα της οδού Πατρέως.

Στόχος η προσέγγιση ηλικιωμένων και κατά κύριο λόγο συνταξιούχων – τους οποίους πλησιάζουν προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα την ερωτική συνεύρεση.

Το «τιμολόγιο» ξεκινά από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θα δει μόνο το στήθος τα ανήλικης και ανάλογα προσαυξάνεται με το ποσό να φτάνει τα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει όχι μόνο να δει αλλά και να πράξει.

Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες από τη στιγμή που θα βρεθεί ο πελάτης – καθημερινά το επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και η οδός Πατρέως έχει πλέον από νωρίς το πρωί μόνιμους θαμώνες, συγκεκριμένους ηλικιωμένους ως …θαμώνες , οι μικρές οδηγούν τους πελάτες τους μέσα σε πολυκατοικίες οι οποίες διαθέτουν κλιμακοστάσιο το οποίο οδηγεί σε υπόγειους χώρους.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014, 10:31