Σε «φίλια» πυρά αποδίδει σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία το θάνατο του 20χρονου μετανάστη στον χώρο του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου στη διάρκεια συμπλοκών μεταξύ ομάδων μεταναστών που διαβιούν στα κλειστά βιομηχανοστάσια της παραλιακής της Πάτρας.

Δράστης φέρεται να είναι – όπως προκύπτει από το βίντεο που έχει στα χέρια της η ασφάλεια της Πάτρας -ένας ομοεθνής του 20χρονου, ο οποίος την ώρα που ξεκινά η συμπλοκή φαίνεται να πυροβολεί από πίσω του και η σφαίρα να τον βρίσκει στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο άτυχος μετανάστης φαίνεται να πέφτει πάνω στον δράστη, ο οποίος τρέπεται σε φυγή και σε άλλο σημείο του βίντεο εμφανίζεται να κατευθύνεται σε σημείο όπου προσπαθεί να αφαιρέσει τα αίματα από πάνω του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές , ο δράστης είναι ψηλά την «ιεραρχία» της ομάδας των μεταναστών που ζουν στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, γι’ αυτό και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ. ο φερόμενος ως δράστης έχει αναχωρήσει από την περιοχή λίγη ώρα μετά τον πυροβολισμό που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του συμπατριώτη του, ενώ το μόνο στοιχείο που υπάρχει ως προς την πιθανή αναγνώρισή του είναι το σωματότυπό του, όπως αυτό φαίνεται στο βίντεο από το κύκλωμα που υπάρχει στο κτίριο του πολιτιστικού Οργανισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: patrastimes.gr

Διαβάστε επίσης: Αιματηρές συμπλοκές μεταναστών στην Πάτρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης