Απίστευτο περιστατικό στο Καστρίτσι στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, σήμερα το πρωί απορριμματοφόρο πήρε μαζί με τα σκουπίδια και ένα ζωντανό σκυλί που βρισκόταν μέσα σε κάδο απορριμμάτων.

Γονείς και μαθητές κοντινού σχολείου που είδαν το ζώο να βγάζει το κεφάλι του από τον κάδο του απορριματοφόρου, άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό του οχήματος αλλά αυτοί δεν σταμάτησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καταγγελίες συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο υπάλληλος του Δήμου άρχισε να μιλά στο ζώο και να το προστάζει να κατέβει από το όχημα μόνο του. «Δεν κατεβαίνεις; Τώρα θα δεις», φαίνεται να του είπε, ενώ αμέσως μετά άδειασε και τον επόμενο κάδο κι έβαλε μπροστά τη μηχανή.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας, Γιάννης Δημαράς, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό εξέφρασε την οργή του και ζήτησε άμεσα να κληθεί σε απολογία το συνεργείο του απορριμματοφόρου και στη συνέχεια να διενεργηθεί ΕΔΕ, προκειμένου να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπεύθυνοι.

Την ίδια στιγμή ο υπάλληλος ισχυρίζεται πως το ζώο ήταν άρρωστο και ο Αχαϊκός Σύλλογος Μέριμνας Ζώων ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση κατά των υπαλλήλων και κατά παντός υπευθύνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης