Πάτρα: Επεσε το πρώτο ξύλο για την αιθαλομίχλη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014, 19:41
Πάτρα: Επεσε το πρώτο ξύλο για την αιθαλομίχλη
Σκηνές οι οποίες πριν από λίγα χρόνια μόνο στα απίστευτα θα μπορούσαν να καταχωρηθούν εκτυλίχθηκαν ανήμερα της πρωτοχρονιάς στην περιοχή των Ιτεών στην Πάτρα.

Αιτία το τζάκι που άναψε γνωστός πατρινός, ο οποίος κατέχει σημαντική θέση σε δημόσιο ίδρυμα και το όποιο ενόχλησε τους ενοίκους διπλανού σπιτιού οι οποίοι του ζήτησαν να το σβήσει, επικαλούμενοι τα προβλήματα υγείας που δημιουργεί η αιθαλομίχλη.

Το αίτημα των γειτόνων του όχι μόνο δεν ικανοποιούσε ο γνωστός πατρινός ιδιοκτήτης του σπιτιού ο οποίος είχε και καλεσμένους, αλλά είχε την ιδέα να ψήσει στο τζάκι του και «κοψίδια» προκειμένου να διασκεδάσουν με τους καλεσμένους του.

Η συνέχεια ήταν απρόσμενη καθώς λίγα λεπτά από τη στιγμή που έβαλε σε εφαρμογή την ικανοποίηση τη επιθυμίας του , έκπληκτος αυτός και οι καλεσμένοι του είδαν να τρέχουν νερά από την καμινάδα μέσα στο σπίτι σε μεγάλη ποσότητα.

Αναζητώντας την αιτία του προβλήματος εντόπισαν του ιδιόκτητες του διπλανού σπιτιού να ρίχνουν με λάστιχο νερό στην καμινάδα, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να επιτύχουν αυτό που ζήτησαν από τον γείτονά τους.

Η συνεχεία ήταν υπόθεση του αστυνομικού τμήματος της περιοχής αφού προηγήθηκε συμπλοκή μεταξύ των δυο πλευρών και τα ανάλογα κοσμητικά επίθετα.

ΠΗΓΗ patrastimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014, 19:41