Με γοργούς ρυθμούς προχωρά την έρευνα η 18η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, προκειμένου να χυθεί φως στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η ανακρίτρια, η οποία καθημερινά παίρνει καταθέσεις από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αυτή τη στιγμή παραμένουν θολά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, πρώτο της βήμα είναι η αναζήτηση του δρόμου της κεταμίνης, μέσω του οποίου έφτασε στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την κατηγορία σε βάρος της, η θανατηφόρα ποσότητα της εν λόγω ουσίας που οδήγησε το παιδί στο θάνατο.

Με αίτημα που υπέβαλε προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) η ανακρίτρια ζητεί να της διαβιβαστούν στοιχεία για την κεταμίνη η οποία βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σκοπός της είναι να πληροφορηθεί συγκεκριμένα:

  • τους διαύλους διανομής της συγκεκριμένης ουσίας στην Ελλάδα και
  • τρόπο προμήθειας της, νόμιμο ή παράνομο, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Την ίδια ώρα η ανακρίτρια συνεχίζει να λαμβάνει καταθέσεις. Νωρίτερα την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε νοσηλευτικό προσωπικό από το «Καραμανδάνειο» της Πάτρας και την Πέμπτη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα καταθέσουν γιατροί του ίδιου νοσοκομείου που δεν είχαν εξεταστεί στο στάδιο της προανάκρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης