Ζήτημα το οποίο έχει καταγραφεί αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν οι κατάλληλες αποφάσεις και οι επιβεβλημένες πράξεις αντιμετώπισής του, «βασάνισε» για ακόμη μία φορά εργαζόμενη, σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας.

Ο λόγος για την έκθεση εργαζομένων των νοσοκομείων σε χρησιμοποιημένα υγειονομικά υλικά, τα οποία μπορούν να αποβούν μοιραία ακόμη και για τη ζωή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χθεσινό περιστατικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο τέτοιου είδους γεγονότων, με τους εργαζόμενους και ειδικά αυτούς της καθαριότητας να δηλώνουν «γυμνοί» από ασφάλεια και τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, γυναίκα που εργάζεται στον τομέα καθαριότητας στο εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα της Αχαϊκής πρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια μεταφοράς σακούλας με χρησιμοποιημένο υγειονομικό υλικό, τρυπήθηκε στο πόδι.

Το γεγονός είχε ως συνέπεια να τρομάξει, αφού τα υλικά που υπήρχαν εντός της σακούλας είχαν χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς του νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γυναίκα έχει υποβληθεί σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο το νέο αυτό περιστατικό προκαλεί αίσθηση και ανησυχία, διότι εάν για παράδειγμα τα συγκεκριμένα υγειονομικά υλικά είχαν χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση μεταδιδόμενου υιού, καταλαβαίνει κάποιος την τύχη της συγκεκριμένης γυναίκας!

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης