Πάτρα: Καταγγελίες ότι «έκοψαν» άρμα που σατίριζε τον Αμβρόσιο ως Χίτλερ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019, 03:53
Πάτρα: Καταγγελίες ότι «έκοψαν» άρμα που σατίριζε τον Αμβρόσιο ως Χίτλερ

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πραγματοποίηση της μεγάλης παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού, μια καταγγελία δημοτικών συμβούλων.

Δύο μέλη της δημοτικής παράταξης «Ωρα Πατρών» του Γιώργου Ρώρου, κατήγγειλαν μέσω Facebook, ότι «κόπηκε άρμα το οποίο κατασκεύασε το καρναβαλικό συνεργείο και σατίριζε τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το patrastimes με αναρτήσεις τους ο Ηλίας Γρηγόρης, δημοτικός συμβούλου και πρώην πρόεδρος του καρναβαλιού και η Βικτωρία Αγγελόπουλου, πρώην πρόεδρος της ΔΕΠΑΠ η δημοτική αρχή «έκοψε» το άρμα, επειδή σατίριζε τον κύριο Αμβρόσιο και τον εμφάνιζε ως Χίτλερ. 

Τόσο ο κύριος Γρηγόρης όσο και η κυρία Αγγελοπούλου, στις αναρτήσεις τους, καυτηρίασαν το γεγονός, επισημαίνοντας ότι η στάση και η απόφαση της Δημοτικής Αρχής, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και το πώς αντιμετωπίζει το καρναβάλι.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της κοινωφελούς του καρναβαλιού Νίκος Χρυσοβιτσάνος σε δηλώσεις του υποστηρίζει πως δεν τίθεται θέμα κοψίματος του άρματος καθώς αυτό ουδέποτε ήταν μεταξύ εκείνων που είχαν εγκριθεί για κατασκευή.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019, 03:57